PS Träning och Behandling

Behandling

BEHANDLINGAR VI ERBJUDER

Naprapatbehandling

Första gången du kommer till mig på naprapatbehandling kommer jag att göra en grundlig undersökning av dina muskler och leder. Vi kommer även ha ett samtal kring dina besvär. Allt detta är för att jag på bästa skall kunde hjälpa dig! Min intension är att hitta den bakomliggande orsaken till din problematik/smärta och inte bara behandla dina symptom. Jag ser och tror på kroppen som en helhet!

Det kan t ex betyda att orsaken till din smärta i armbågen inte alls betyder att det är något fel på själva armbågen, men att det är något som stör som gör att den inte fungerar optimalt.

När jag sedan har hittat vad jag tycker är orsaken till smärtan kommer jag jobba med väletablerade behandlingsmetoder som t ex justering av leder (manipulation/mobilisering), triggerpunktsbehandling, massage, stretching, dry needling (med akupunkturnålar), hållning/ergonomianalys eller träningstips/analys för att hjälpa dig att bli av med din smärtproblematik.

Typiska besvär du kan få hjälp med hos mig är nackspärr, huvudvärk/migrän, tennisarmbåge/musarm, golfarmbåge, nack-, skulder-, axel-, ländrygg-, ischias-, höft-, knä-, hälsena-, fot- och käkledsbesvär.
Välkommen att boka tid!

 • Naprapatbehandling 800 kr

Boka tid

Silje Vik Vilval

Silje Vik Vilval

Leg. Naprapat
Lic. Personlig Tränare
Lic. Kostrådgivare

0737-678187
silje@pstraning.se
www.silje.se

Idrottsmassage & Klassisk massage

Massagen har många positiva effekter på kroppen. Muskelspänningar släpper, flexibiliteten i musklerna ökar. En hel och frisk muskel är starkare och kan arbeta med sin fulla kapacitet. Vidare motverkar massagen stress, ökar vårt ”lugn och ro hormon” oxytocin och stimulerar kroppens läkningsförmåga och återhämtning.

Idrottsmassagen pass dig som tränar mycket och hjälper till att optimera musklernas återhämtning inför nästa träningspass samt förebygga skador. Massagen anpassas efter dina behov och önskemål. Jag använder olika tekniker så som muskeltöjning ( PNF) och triggerpunktsbehandling.

 • 45 min 850 kr
 • 60 min 950 kr

Klassisk massage kan utföras på olika sätt. Mina massagebehandlingar är i regel kraftfulla och djupgående men anpassas alltid utifrån de behov och önskemål du har.

 • 30 min 650 kr
 • 45 min 850 kr
 • 60 min 950 kr

Boka tid

Det finns inte så många bokningsbara massagetider online, det går bra att maila till pia@pstraning.se 

  Pia Jutebrink

  Pia Jutebrink

  Dipl. Massageterapeut
  Lic. Peronlig Tränare
  Cert. Mammamagetränare
  Lic. Kostrådgivare

  0731-832272
  pia@pstraning.se
  www.piajutebrink.se