PS Träning och Behandling


WORKSHOPS

Löpning för mammor!

När kan jag börja löpträna igen efter en förlossning?

Missa inte detta unika tillfälle att vara med på workshop i löpteknik för dig som fött barn. Du får med dig ovärderlig kunskap, inspiration och verktyg för att förbereda kroppen för löpning av Hanna Dabbour och av oss på PS Träning. 

Vid workshopen kommer Hanna att lära dig hur bäckenbotten fungerar, hur du tar hand om det och hur man kan förbereda sig för att återvända till aktiviteter som löpning samtidigt som du minimerar framtida risker relaterat till bäckenet.

Workshopen innehåller även en praktisk genomgång av säker löpteknik. Kom därför i träningskläder och löparskor anpassade efter väder.

Det här är en workshop som passar alla oavsett erfarenhet av löpträning och oavsett hur länge sen du födde barn. Du får ta del av Hannas  och PS Tränings unika erfarenhet av att hjälpa kvinnor träna på ett säkert och effektivt sätt.

Hanna Dabbour är en specialistfysioterapeut inom kvinnohälsa i både Sverige och i Storbritannien – i hennes sista roll var hon klinisk specialist vid King’s College Hospital, ett av Londons största sjukhus. Hon har en MSc i fysioterapi från University of East Anglia samt en magister i fysioterapi för kvinnohälsa från University of Bradford. Hanna är också en personlig tränare med forskarutbildning och omfattande erfarenhet av styrka och konditionering när det gäller rehabilitering och sport / aktiviteter, framför allt återvändandet löpning och styrketräning efter födsel.

Hanna har även omfattande kunskaper inom behandling av muskuloskeletala problem kopplade till rörelseapparaten såsom hållning, muskler och leder samt även idrottsskador relaterat till löpning (och mycket annat!). Hanna har även stor erfarenhet av vanliga problem vid löpning och styrketräning, såsom med rygg / knä / axel / höfter. Som en sammanslagning av hennes två specialiteter ger Hanna också expertråd till elitidrottare som vill återvända till idrott eller aktivitet på hög nivå efter graviditet eller efter skador relaterade till kvinnohälsoproblem.

När Hanna inte arbetar på sin egen klinik så studerar hon Läkarprogrammet där hon för närvarande ska börja termin 4.

Lördag 11 juni
  • Datum: Lördag 11 juni
  • Plats: PT studion, Holistic House Kyrkogatan 5 Sundbyberg samt utomhus i Kyrkparken
  • Tid: 10.00-12.00
    (Föreläsning 10.00-11.00. Praktiska moment utomhus 11:10-12:00)

  • Pris: 395 kr
    Köp 2 biljetter för 700 kr

  • Anmälan: Senast 7/6 genom att skicka ett mail till info@pstraning.se