PS Träning och Behandling


WORKSHOPS

Fokus Kvinna!

En inspirationsdag för dig mellan 35-65 år!

Hur förändras våra hormoner i denna ålder och hur påverkar det dig?
Hur optimerar du din träning för att skapa hormonell balans?
Missa inte denna unika workshop för dig kvinna mitt i livet!

Vi har skapat en dag där det är fullt fokus på dig som är kvinna! Vi vill ge dig chansen att hämta inspiration kring din hormonella hälsa och förhoppningsvis får svar på en hel del frågor vad som händer före, under och efter klimakteriet.

Både föreläsningar och träningspass

Dagen innehåller både föreläsningar och träningspass. Vi bryter mitt på dagen för en gemensam lunch (frivilligt) Vi bokar på bord på en restaurang i närheten. Lunchen ingår inte i priset. Ange vid bokning om du vill föja boka en plats.

Schema över dagen

 • 9.00-9.45 Mingel och välkomna
  Vi bjuder på frukt, the och kaffe.
 • 9.45-10.45 Föreläsning med Jannike Fernström, Leg. läkare
  Jannike Fernström är legitimerad läkare, specialist i allmänmedicin och vidareutbildad inom precisionshälsa och funktionsmedicin. Till vardags arbetar hon på läkarkliniken Funmed
  Jannike kommer prata om hur man bäst stärker sin hälsa och hur man kan använda kost, träning och andra livsstilsfaktorerför att undvika symtom kopplat till hormonell hälsa. Du kommer också att få veta mer om hur man med hjälp av funktionsmedicin och precisionshälsa kan hitta och behandla grundorsaken till många kroniska ohälsotillstånd som drabbar främst kvinnor.
 • Start 11.00 eller 14.45 Yogaklass med Vera Holm
  En yogaklass med fokus på återhämtning. Du kommer också få med dig verktyg för balans mellan aktivitet/vila.
 • Start 11.00 eller 14.45 Styrkepass inomhus med Pia Jutebrink
  Senaste forskningen visar att kvinnor som styrketränar under klimakteriet generellt mår bättre. Här får du testar på att lyfta och våga ta i på ett säkert sätt efter dina förutsättningar.
 • Start 11.00 eller 14.45 Träna utomhus med Silje Vik Vilval
  Här får du med dig ett inspirerande pass med övningar du kan ta med dig och enkelt träna på egen hand. På denna klass behöver du ha ett par bra skor att träna i utomhus samt kläder efter väder.
 • 12.15-13.30 Lunch
  Vi bokar bord på en restaurang i närheten, vill du följa med ange i bokningen att du vill ha en plats till lunchen. Lunchen bekostar du själv.
 • 13.30-14.30 Föreläsning med Louise Rudberg, Hormonterapeut
  Louise är hormonterapeut, föreläsare och utbildare med expertis inom kvinnohälsa. Under denna timme får du en förståelse för vad som händer i kroppen när hormonivåerna sjunker. Varför du mår som du mår och vad du kan göra åt det. Hormonersättning behövs det? Hur kan jag göra för att få ett friskt åldrande och mycket mer.
  Läs mer om Louise här
 • 16.00 Avrundning och avslutning

Praktisk information

Klä dig i bekväma träningskläder och ta med ett par skor för att kunna träna utomhus. Inomhus behövs inga skor. Vi bjuder på kaffe/the/vatten och frukt under dagen. Lunch ingår ej. Vi bokar bord på en restaurang i närheten, vill du följa med ange i bokningen att du vill ha en plats till lunchen. Lunchen bekostar du själv.

Alla som deltar under dagen får en härlig goodiebag.

Faktura skickas ut via mail när du bokat din plats. Bokningen är bindande. Du kan överlåta din plats till någon annan. Mot uppvisande av läkarintyg återbetalas fullt belopp. 

Lördag 25 mars 2023
 • Plats: Holistic House Kyrkogatan 5 Sundbyberg samt utomhus i Kyrkparken
 • Tid: 09.00-16.00
 • Pris: 695 kr
 • Max 32 deltagare 
  – Fullbokat! Boka dig för reservplats!
 • Alla får en Goodiebag!
 • Anmälan är bindande!
  (Platsen får överlåtas till någon annan, återbetalas mot läkarintyg)

Denna dag är ett samarbete mellan Holistic House och PS Träning & Behandling.

Louise Rudberg

Jannike Fernström

Vera Holm

Silje Vik Vilval 

Pia Jutebrink

Vi är glada och tacksamma över våra sponsorer denna dag