PS Träning och Behandling

Sommarerbjudande

SOMMARERBJUDANDE - ONLINE COACHING!

Sommar, sol, salta eller söta bad!
En period under året då vi ska passa på att koppla av och återhämta oss.
Men balans av aktivitet och vila är ju allra bäst för kroppen.
Vi vill ge dig chansen att hålla i träningen under sommaren och har därför en sommarkampanj om du väljer att testa Online coaching 
mellan 22 maj och 1 augusti!
Online coaching – vi skriver din träning , du tränar på egen hand!

Vill du få individuellt anpassat träningsupplägg med träningsprogram som du kör på egen hand är online coaching något för dig. Perfekt under sommaren att ta med sig oavsett var du befinner dig!

Sommarkampanjen innebär att du kan starta när du vill mellan 22 maj och 1 augusti. Du väljer hur många pass du vill köra, om det är pass med eller utan redskap, inomhus eller utomhus. 

Du får tillgång till en PDF fil eller ett delat google dokument och till alla övningar finns en länk till en videofilm så du enkelt kan se hur du ska genomför övningen.
Om du vill fortsätta och utveckla din träning vidare efter denna period kliver du bara på våra månatligt abonnemang. Inget är bindande utan du kan när som helst välja att kliva av.

Frågor kring din träning och feedback sker löpande via mejl. Du kan enkelt film dig själv med din telefon för att skicka till oss för att få feedback på teknik och utförande.

Låter detta som något för dig så skicka oss ett mail så hjälper vi dig vidare: info@pstraning.se 

Sommarpriser Online coaching
  • 1 pass  299 kr
  • 2 pass 499 kr
  • 3 pass 699 kr